Hooibergwoning
Plattegrond
Indeling Hooibergwoning
 

Met je paard op vakantie!
Nieuw te bouwen vakantiewoningen voor 4 personen met mogelijkeheid voor uitbreiding met 2 paardenstallen en een paddock.

Woning + kavel:  v.a. €195.000 excl. 21% BTW 
Bij verhuur kunt u de BTW terug vorderen.
 

 

 

Voorverkoop vanaf maart 2021.
Klik op informatieaanvraag uw mailadres achter te laten en op de hoogte te blijven.

Hooiberg vakantiewoning

Op het project worden 15 woningen gebouwd in Hooiberg stijl met een rieten dak. Dit project is volledig gericht op de ruiters en menners. Bij de woning zijn 2 paardenstallen en een zadelkamer. Er is per woning een eigen privé paddock voor de paarden, maar uiteraard is de heide en de bossen waar u heerlijk kunt rijden. Deze heide en bos grenst direct aan het park.

De woningen kunnen voor eigen gebruik gekocht worden, maar mogen ook via Vrijrijck Vakantieparken verhuurd worden. 
Wij hebben op deze locatie al jarenlange ervaring met verhuur van paardenstallen in combinatie met vakantiehuizen. De vraag naar dit concept is groot. Wij zijn blij dat wij het aanbod hebben mogen verbreden met deze woningen en paardenstallen. Je eigen paard bij je eigen vakantiewoning. Dat is samen genieten!

Omgeving

Buiten rijden!
Ultiem voor iedere paardrijliefhebber is het rijden door de natuur. Vanaf het park Op Stal kun je direct met je paard door het hek de heidevlakte op. Voor de 'deur' ligt een mooie ruiterroute die aansluit op een grote hoeveelheid andere routes.
Je kunt dus uren, dagen, weken door de prachtige natuur op de Veluwe rijden.

Open dagen

Het project Op Stal is momenteel in de voorverkoop. Voor informatie kunt u een e-mail sturen naar info@vrijrijckvastgoed.nl of bellen met 0577-408020.

Zodra de modelwoning gereed is zullen wij open dagen organiseren.

Informatieaanvraag

Verhuren

De Hooibergwoningen zijn uitermate geschikt voor verhuur via onze professionle verhuurbemiddelingsorganisatie Vrijrijck Vakantieparken.
 
Vrijrijck Vakantieparken ontneemt u alle zorg aangaande de sleuteloverdracht, schoonmaak gehele woning, financiele afhandeling etc.

Wij vertellen u in een persoonlijk gesprek graag meer over het verhuren van uw vakantiewoning.