Vrijrijck Vastgoed
Reeds opgeleverd

Reeds opgeleverd

unieke familiehuizen met uitstekend rendement

Over ons

Vrijrijck Vakantieparken

Vrijrijck Vakantieparken verhuurt de prachtigste vakantiehuizen en villa’s van ons land – op de mooiste locaties van ons land. De exclusieve vakantiewoningen staan op kleinschalige parken en zijn werkelijk van alle luxe voorzien.

Vrijrijck Vakantieparken zorgt voor jullie. In alle opzichten. Vrijrijck Vakantieparken biedt de prachtigste vakantiehuizen en villa's op bijzondere, kleinschalige vakantieparken op de Veluwe en in Friesland.

We zijn in 2012 gestart en sindsdien volop in ontwikkeling. We werken hard aan het uitbreiden van ons aanbod door het bedenken en realiseren van nieuwe concepten en thema’s rondom (onze) vakantieparken. Vakantie betekent heerlijk weg van huis en natuurlijk wil je dan ook een comfortabel ‘tweede huis’. Thuis, in een andere omgeving.

Het aanbod van Vrijrijck biedt enkel luxe vakantiehuizen, sfeervol ingericht door professionele interieurstylisten. Onze service begint bij het bezoeken van onze website waarop alle informatie te vinden is en wij door middel van foto’s graag laten zien wat onze gasten kunnen verwachten. Onze service is van hoge kwaliteit, persoonlijk en informeel.

…voel je vrij bij Vrijrijck!