Waterpark Terkaple ligt midden in het prachtige vaargebied van Friesland nabij het Sneekermeer. Er zijn 48 kavels met een directe ligging aan het water. U kunt vanaf de kavel direct in uw zeilboot of sloep stappen.

Omschrijving

De waterhuizen zijn gemaakt van eerlijke materialen zoals hout en zink. Het heeft een eigentijdse architectuur. De vakantiehuizen zijn heerlijke ruime en lichte woningen. Met name de grote overdekte veranda en de grote glaspuit aan de voorzijde geeft het gevoel van buitenleven. Alle huizen hebben uitzicht over het water.

De woonkamer en woonkeuken grenzen aan de veranda. Aan de achterzijde van de woning zijn de slaapvertrekken gesitueerd. Naast twee ruime 2-persoons slaapkamers kunt u kiezen voor een dubbele bedstede of voor een stapelbed slaapkamer.

Omgeving

De omgeving van Vrijrijck Waterpark Terkaple is meer dan de moeite waard. Ontdek het fraaie Friese landschap, en vaar naar het heerlijke Sneekermeer of bezoek Sneek en de bekende Waterpoort.

Voor culturele activiteiten bezoekt u het Kameleondorp Terherne of het Douwe Egberts museum in Joure.

In Joure (op fietsafstand) is ook een prachtig tropisch zwembad.

Dichter bij huis op steenworpafstand van het park is een mooie grote speeltuin. De kinderen kunnen zonder een weg te hoeven oversteken naar de speeltuin lopen.

Op het park is een restaurant De Heeren van Terkaple. Zij maken heerlijke gerechten maar ook een lekker kopje koffie of 's avonds een drankje bij de bar. De Heeren verwelkomen u van harte in hun Friese Boerderij met terras aan het water. Voor de kinderen is er een kast met 'ouderwetse'  spelletjes en tekenspullentjes.

Sloep huren?
Er zijn een aantal sloepen te huur via Vrijrijck Vakantieparken. Informeer via info@vrijrijckvakantieparken.nl naar de prijzen en mogelijkheden. Bent u al op het park dan kunt u ook terecht bij De Heeren van Terkaple.

Ook allerlei andere sportiviteiten op het water zijn mogelijk. Te denken valt hierbij aan een klein zeilbootje (Optimist) voor de kinderen, suppen met het hele gezin of lekker dobberen achter een boot of aan de kade met een luchtband.

Kavellijst

ZOMERAANBIEDING.......VAKANTIEHUIS NUMMER T42 
VAN €174.400 VOOR €160.000 k.k.
Wie het eerst komt..........is koopman/vrouw en kan deze woning aan de rand van het park heel snel aanvaarden en dus gaan genieten!
 

De laatste vakantiewoningen te koop op Waterpark Terkaple zijn;

T2     - 4 persoons woning - €141.000 (geen verhuur mogelijk)
T42  - 6 persoons woning - €160.000 (verhuur 6p. mogelijk)

Alle kavels hebben over de gehele breedte van de kavel een waterpartij van 3 meter uit de kade. 

U kunt bij ons een vrijblijvende optie nemen op een kavel naar keuze. De opties zijn 2 weken geldig. Het is ook mogelijk om als tweede klant een optie te nemen op kavel. Wij informeren u dan mocht de kavel vrij komen. 

Afbeeldingen

Open dagen

Op afspraak is het mogelijk om ons park en de modelwoning in Terkaple te bezoeken. Stuur hiervoor een e-mail met uw gegevens naar info@vrijrijckvastgoed.nl

Brochures

U ontvangt onze brochure in uw mailbox. Heeft u vragen? Bel of mail ons.....wij helpen u graag.

Verhuurzaken

Investeren in recreatief onroerend goed?

Op Waterpark Terkaple kunt u op 2 manieren investeren:

  • vrijwillige verhuur; u koopt een vakantiewoning en mag zelf bepalen wanneer u de woning door Vrijrijck Vakantieparken wilt laten verhuren.
  • eigen gebruik; heerlijk zelf alle dagen van het jaar genieten van uw vakantiewoning. Wellicht het hoogst haalbare rendement